Arhiva de etichete


Decoratiuni sala

 

decoratiuni nunta suceava

Locul in care se tine receptia poate parea in prima faza destul de simplu, inchis, sobru sau lipsit de eleganta.

Nu trebuie sa il luati ca atare ci trebuie doar sa va folositi putin imaginatia si sa-l “vedeti” decorat pentru nunta si din fericire, exista foarte multe oferte in acest sens. Detalii »

Aranjamente florale

3

Florile sunt mesageri plini de farmec si simbol ce vin in ajutorul dumneavoastra, inlocuind in cel mai minunat mod cuvintele, pentru a exprima sentimente de dragoste, bucurie, recunostinta, pentru a felicita, pentru a fi alaturi.

Serviciile noastre presupun oferirea de decoratiuni florale pentru orice tip de ocazie sau eveniment.
Suntem flexibili, adaptandu-ne la gusturile si nevoile fiecarui client.  Detalii »

Servicii video

filmari1Casetele sau DVD-urile cu filmarea si montajul evenimentului precum si albumul de fotografii sunt aproape singurele amintiri palpabile ale nuntii.
De aceea noi executam filmari profesionale pentru nunti, botezuri, aniversari, si la alte ocazii speciale din viata dumneavoastra.

Detalii »

Servicii foto

fotografiiFotografiile surprinse in momentele cheie dar mai ales instantaneele in momentele de relaxare devin dupa nunta cele mai dragi amintiri. Fotografii expresive, pline de emotii si lacrimi de fericire, fotografii care redau momente minunate si pe care le-ati dori nemuritoare.

Din aceste motive, alegerea fotografului trebuie facuta cu mare grija. Detalii »

Marturii

marturiiFiecarui invitat ii va face placere sa primeasca o amintire de la nunta dumneavoastra.

Marturiile apartin nuntilor traditionale italiene.

Fiecare dintre ele contine cinci bombonele de zahar simbolizand sanatatea, bogatia, fericirea, fertilitatea si viata lunga. Marturiile  se pot personalizata cu un cartonas cu prenumele miresei si al mirelui, si data nuntii. Detalii »

Cocarde

cocarde1Cocardele fac parte din ansamblul de decoratiuni de la nunta, astfel ca trebuie sa transmita intocmai mesajul si tematica nuntii. Nu uita sa alegi cocardele potrivite atat pentru mire si familie, cat si pentru ceilalti invitati, nu uita ca toate cocardele trebuie asortate intre ele si in concordanta cu celelate decoratiuni. Detalii »

Casuta pentru dar

casuta-darPentru ca detaliile conteaza alegem cele mai frumoase accesoriil!

Detalii »

accesorii Nunta aniversari aranjamente florale arcada flori botezuri buchete mireasa cameraman casuta dar casuta de bani casuta nunta casute dar cosulet decoratiuni nunta decoratiuni nunta suceava decoratiuni nunti decoratiuni sala dvd personalizat filmare nunti flori flori nunta fotografii nunta fotografii profesionale fotograf profesionist lumanari nasi marturii mire mireasa montaje nunta pe dvd pernuta verighete poze poze botez poze oficiale se fac nunti sfaturi utile stalpi cu flori